Tränarutbildning 2023

Tränarutbildning Boule 2023

Från Svenska Bouleförbundet kommer inbjudan till tränarutbildning – både digitalt 27/2 och sedan fysiska utbildningsdagar i Skövde 11-12 mars i Skövde, sedan digital uppföljning i april.

Kostnad 1800:-/deltagare + resor och uppehälle i Skövde. Resursmedel kan sökas hos vårt RF-SISU-distrikt. Möjlighet finns också söka medel för resa och boende hos SBF. Licens krävs + erfarenhet av spel nationellt eller regionalt och kunskap om reglerna för boule.

Välkommen med din anmälan till:

Grundutbildning för tränare Tränarutbildning Steg 1

Den 27/2 startar årets första tränarutbildning. Utbildningen är en kombination av boulespecifik tränarutbildning och SISU:s grundutbildning för tränare steg 1.

Den 27/2 är en digital introduktion till utbildningen som fortsätter med två fysiska utbildningsdagar den 11–12/3 i Skövde och avslutas med en digital uppföljningsträff i april.

Utbildningen riktar sig till dig som är tränare eller vill utbilda dig till tränare på klubbnivå. Du är licensierad spelare med några års erfarenhet och har tävlat i nationella och/eller regionala tävlingar och har kunskap om reglerna för boule.

Vi ser fram emot en blandad grupp, både kvinnor och män i olika åldrar. Antalet platser är begränsat till 20 deltagare.

Klicka på à ANMÄL DIG HÄR!

Med vänliga hälsningar,

Frida Milevi (Svenska Bouleförbundet Utvecklingsansvarig)
frida.milevi@svenskboule.se

Se mer info, klicka här–>>

Inbjudan till grundtränarutbildning boule –>>