Start

Välkommen till Stenunge Boulesällskap hemsida

Vi är ett sällskap som spelar Boule och håller till i Stenungsund. Om du tycker det är roligt och vill pröva på och spela boule så ta kontakt med oss.

Vi tränar Måndag och Torsdagar kl. 10.00 till ca 13.00 samling 09.45. 
20-kronan spelar vi som vanligt sista måndagen i varje månad.
 
Välkomna till oss!

Info angående Licenser

Info om licens och seriespel: Licens behövs i stort sett till alla tävlingar och seriespel, några undantag finns bland annat vår egen propagandatävling och Aleserien. När du löst licens kan du tävla så mycket du orkar, finns tävlingar varje helg och många veckodagar. Om det finns många som är intresserade av seriespel kan vi ev anmäla ett lag till i distriktsserien som innefattar storgöteborg.

Info om seriespel: Laget består av 6 spelare som är uppdelat på 2 trippellag, lag 1 och lag 2 som spelar 2 trippelmatcher mot varje lag i serien som vi möter 2 gånger. Lördagsmatcher startar kl 09 och slutar ca kl 17. Söndagsmatcher startar kl 09 och slutar ca kl 15, lnga matcher är tidsatta man spelar till 13 därför går det inte säga exakt när det slutar. Det går åt 2 helger därför räcker det inte med 6 spelare, behövs 6-10 spelare för att ha avbytare och täcka upp för ev återbud. Innan du anmäler dej titta i din almanacka så du är tillgänglig på seriehelger. Seriehelger 2024 är 15-16/6 och 10-11/08. Om du är intresserad eller ha mer info kontakta Kenneth, Lasse eller Stefan .

Vi vill ha din anmälan senast 20231231 Stefan Sparredal

Vid medlemsmötet 22/11 så framkom önskemål hur man hittar info om kommande tävlingar:

Genom att trycka på TÄVLINGAR i rubrikraden (skrolla inte ner) så kommer du till tävlingskalendern . Här kan du välja genom att selektera den info du önskar. Genom att trycka på LÄNKAR så kan du välja att se alla resultat i serierna. Gå till GBBF så hittar du massa info.

Egna nyheter:

Klubbmästare är nu korade du hittar alla placeringar på rubriken egna tävlingar.

Klubbmästerskap 2/10 mix dubbel anmälan på boulebanan eller till Kennet tel 0703185525 startavgift 20kr per spelare Samling 09.30 2/10

Nya fina resultat från våra spelare du hittar resultat under rubriken Tävlingar/resultat.

Klubben får besök av boulespelare från Charlottenberg. Mer info om detta besök under nyheter.

STORA Framgångar för klubben i Seriespelen. Bläddra ner på sidan för att läsa om detta.

Seriespel

Vid helgens seriespel så nådde Stenunge Boule ända fram till  seger i  Förbundsserien Division 2B Veteran 2023 Stort grattis På bilden ser du laget som gjorde detta.

Det var även spel  Distriktsserien där Stenunge Boule lyckades att ta en andra plats efter hårt spel mot Landvetter.

Resultat och tabeller kommer att publiceras på hemsidan senare.

Kategori: Träning
Boule Träning Torsdagar 09.45-13.00


juli 4, 2024

Boule Träning

Plats: Doteröd

Träningsdag: Torsdag

Samlingstid: 09.45

Inlagt av Fredrik Montin

Visa hela kalendern